Клуб на привържениците на Ботев Пловдив с призив към жълто- черните фенове:

Ботевисти!

Присъствието на всеки един от нас в четвъртък пред сградата на Общинския съвет е задължително, защото само общественият натиск може да накара онези, раздаващи обещания и уверяващи ни вече години наред, че всичко ще стане „всеки момент“, да разберат, че вече не можем да търпим!

banner

Не искаме напразни обещания, не искаме да продължаваме да се чудим колко старта, рестарта, гръмки обещания и нови милиони ще преживеем и дали и те няма да се окажат недостатъчни! И не, след 10 години чакане няма да приемем недовършен стадион с частична козирка, покрита с все още неясно какво.

Това събиране няма политически цели! Неговата единствена цел е 100% Колежа. Това е сбор на поколения пловдивчани, които повече няма да позволят някой да се подиграва с тях и с бъдещето на любимия им клуб!

Колежа – страст, любов, вълнение! Нека тук расте следващото поколение!
Четвъртък, 9-и февруари, 8:00 часа, ул. „Авксентий Велешки“ 20.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!