Динамиката на футболния бизнес изисква от клубове да бъдат все по-иновативни и по-адаптивни към глобалните тенденциите.

Това е и една от причините Ботев (Пловдив) да инициира организирането на безплатни онлайн мрежови сесии, по време на които изявени професионалисти от редица футболни клубове в Европа ще споделят своя опит с българските си колеги.

Ще се засегнат теми като маркетинг и брандово развитие, създаване и продажба на спонсорски пакети, оптимизиране на клубни активи, привличане и комуникации с феновете.

banner

Днес се проведе и първата онлайн среща, на която основен гост бе Пол Рийвс, Търговски директор на един от най-старите футболни клубове в света – Шефилд Юнайтед. Пол води Търговския отдел на Шефилд от почти 10 години. Отговаря за реализирането на Клуба в сферите на корпоративните партньорства, маркетинг, брандово и бизнес развитие, корпоративни и ВИП пакети, събития и мачова организация.

От октомври 2022, Пол също така е официален представител за Чемпиъншип в Търговския Комитет на Английската Футболна Лига (EFL).  

Срещата беше отворена за представители на всички клубове от Първа Лига и засегна наболели за българския футбол теми, сред които оптимизиране на клубните активи, брандово позициониране, активации с феновете и увеличаване на посещаемостта по стадионите. 

Футболен клуб Ботев (Пловдив) изказва своите благодарности към Пол Рийвс за готовността му да се включи в тази инициатива и за вниманието, с което подходи към всеки зададен към него въпроси по време на срещата.

Благодарим на клубовете в България, които откликнаха на нашата покана. Ще продължим да привличаме и споделяме интересни футболни събеседници и вбъдеще. 

Поднасяме благодарности и към Илиян Бойчев, който умело модерираше срещата за всички участници, написа официалният сайт на Ботев.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!