Ботев (Пловдив) се наложи с 2:0 над Левски (София) в контролна среща при дублиращите отбори. Двубоят се игра на един от естествените терени на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

“Канарчетата” вкараха по един гол в двете полувремена, като попаденията паднаха по идентичен начин. Още в 6-ата минута играч, каращ проби при “жълто-черните”, излезе очи в очи с вратаря на “сините” и прати топката в мрежата за 1:0.

Малко преди края на двубоя Пламен Цончев получи извеждащ пас и останал сам срещу стража се разписа за 2:0. Двата тима направиха интересен за наблюдаване двубой, с редица голови положения и пред двете врати.

banner

По този начин “канарчетата” завършиха зимната си подготовка. “Жълто-черните” записаха три победи (над ЦСКА София, Гигант (Съединение) и Левски) и едно поражение от Спартак (Пловдив).

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!