Старши-треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори пред volleymaritza.bg преди утрешното домакинство на маричанки в Шампионска лига срещу полския първенец Група Азоти Хемик (Полице). Двубоят е утре, от 18:30 б.в. в зала Колодрума.

„Настроението в тима е добро. Спечелването на Купа България ни даде още по-голяма увереност, че отборът върви във възходяща линия. Работата, която момичетата полагат по време на тренировъчния процес се отплаща. Надявам се това повдигнато настроение, което го имаме със спечелването на Купата, да го пренесем и утре в двубоя ни в Шампионска лига. В Полша бяхме близко да спечелим гейм, но от една страна, колкото и близко да бяхме, толкова и бяхме далеч. Това, че сме по-младият отбор и това, че няма толкова голяма опитност допринесе да не успеем да вземем гейм при гостуването ни на Хемик (Полице). Надявам се утре да покажем също добра игра, която показахме в Полша и да бъде и по-добра добра. Ако протече мачът нормално да видим докъде ще ни стигнат силите и ако успеем да спечелим гейм ще е много добре за самочувствието на отбора и израстването на момичетата. Надявам се да дойдат още повече хора, които да ни подкрепят утре. Ние ще се опитаме да ги зарадваме отново след спечелването на Купата с добра и постоянна игра през целия мач“, заяви старши-треньорът на Марица Борислав Крачанов.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!