Волейболната Марица показа спечелената в неделя поредна Купа на България.

“Като треньор на Марица за мен това е втора Куп аи е много по- сладка от първата. Сега разполагаме с много по- млад отбор и затова успехите са по- сладки. Бяхме много събрани и напълно заслужено спечелихме. Вече мислим и сме съсредотичили всички сили за предстоящите мачове от първенството. Има много мачове, ще има и плейофи и естествено нашата цел е да спечелим титлата. Не искам сега да мисля за рекорда от 9 поредни титли, който можем да постигнем”. Това заяви треньорът на Марица Борислав Крачанов.

“Да, ще играем в залата на Пловдивския университет. По принцип ние тренираме в една зала и играем в друга зала. Свикнали сме с това. Сега започваме с Марица 2022. Това е добре за нас, да свикнем с тази зала. За нас е важно всеки мач да бием. Искаме да радваме хората и да идват на мачовете ни, а не да си помислят, че ще загубят час, час и десет минути като ни гледат. Да ги зарадваме така, както спечелихме Купата”, заяви Крачанов.

banner

“Относно Бояна Андреева искам да каже, че тя ще ни помогне много в тренировични процес. Ако се наложи, естествено, че ще влезе в игра. Тя ще бъде много полезна за младите състезателки”, каза още Крачанов.

“Вдигнахме Купата и изпълнихме 50% от нашата задача. Сега ни предстоят много трудн мачове, за да спечелим и титлата. Трябва да се готвим за тези мачове. Важното е всички да сме здрави и да зарадваме нашите привърженици”, каза от своя страна капитанката Ива Монова.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!