Младите футболистки на Фк.Лион безапелационно спечелиха и третият официален турнир на Бфс за момичета до 13години. Двубоите от турнира се проведоха в неделя 27 ноември на стадион Пловдив.

Участваха отборите на Пловдивските Лион и Пълдин, Локомотив/Ст.Загора, Траките/Скутаре и Звездичка/Бургас.
С поредното изпълнено със заряд и динамика Пловдивско дерби между Лион и Пълдин бе даден старт на турнира.
Младите лъвици от първата минута на двубоя заредиха в типичния си вече стил вихрени атаки и още във втората минута откриха резултата а в началото на второто полувреме след страхотен пробив по крилото успяха да покачат за 2-0.
Втория си мач момичетата на Лион се изправиха срещу Локомотив Ст.Загора и след серия успешни атаки вкараха 4 безответни гола.
В следващия си мач Пловдивските лъвици се справиха и с Бургазлийките от Звездичка с 2-0.
В последната среща от турнира след инфарктни моменти пред противниковата врата момичетата от Лион така и не намериха път до мрежата на Траките/Скутаре и двубоят завърши 0-0.
Впечатление прави поредно състезание,в което лъвиците завършват без допуснат гол а наред с това с отлично включване се отличиха и някои от по-малките момичета в отбора,играещи по-често в по-малката възраст.

Така и в трите проведени през есенния полусезон турнира отборът на Лион безапелационно успя да грабне първото място.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!