Destiny

Голям волейбол в Пловдив утре! Двата най- добри български отбора ще спорят за Суперкупата

 Двата най- добри мъжки отбора по волейбол ще спорят за Суперкупата в Пловдив. Шампионът и носител на купата Хебър ще се изправи срещу Нефтохимик в зала Сила от 18:30 часа

"Ще дадем всичко от себе си. Това ще е първият ни официален мач за сезона, но след месец и половина подготовка и няколко контроли сме напълно готови за утрешния мач.
Само Вальо Великов ще пропусне срещата. Ще се борим със всички сили да победим и да зарадваме нашите фенове в Бургас". Това каза треньорът на Нефтохимик Иван Станев.
"Хебър са фаворити, но и ние имаме какво да покажем. Мачът ще е тежък. За нас е важно да започем с победа", добави капитанът на Нефтохимик Георги Петров.
"МИналият сезон беше перфектен за нас, но сега е друго. Имаме 7 нови играчи и трябва да ги адаптираме към нашата система на игра, за да продължим да побеждаваме, както миналата година. Само Симон Курч не е на разположение, тъй като бе опериран.
Никога не съм влизал в зала Сила, но се надявам да има много фенове от Пазарджик, Бургас и Пловдив да дойдат и да гледат шоуто на двата най- добри волейболни отбора в България", каза от своя страна треньорът на Хебър Камило Плачи.
"Напълно сме готови за мача, подготвени сме. Играхме квалификации в Шампионска лига, ще дадем всичко от себе си да победим утре", каза от своя страна капитанът на Хебър Виктор Йосифов.

Banner 468 x 60 px