Destiny

Феновете на Локо недоволни от програмата: Не дърпайте лъва за опашката

Феновете на Локо от Бригада Пловдив изразиха острото си недоволство от програмата, която в БФС са подготвили за следващите осем кръга. От нея става ясно, че едва две от срещите ще се проведат през уикенда, а останалите шест - в петък или понеделник. Нещо повече - домакинските срещи са насрочени с ранен час.

"Не дърпайте лъва за опашката! Броени дни след отмененото абсурдно наказание за Локомотив (наложено в мача с Ботев), ставаме свидетели на следваща подигравка с клуба ни. В следващите 8 мача, Локомотив има едва два, които ще бъдат през уикенда, а часовете, които са сложени за срещите, въобще не съответстват с добрите игри и черно-бялата активизация. За справка - Локомотив е вторият най-посещаван отбор, на своите домакински мачове, от началото на сезона. Ръководството на БФС нямат една стъпка, която да е в правилната посока, за да видим развитие на футбола в България. Не искаме да влизаме в конспирации, че всичко е целенасочено към черно-бялата светиня, но поредицата от грешки, които са в тотален ущърб на клуба ни, определено ни карат сериозно да се съмняваме.

Твърде много време си затваряме очите за действията срещу Локомотив, съмненията ни са също свързани с това, че г-н Томаш е близък до Димитър Бербатов, който е единствената конкуреция и алтернатива на „трезвения“ председател на футболния съюз. През годините публиката на емблемата на Пловдив, е била провокирана не един и два пъти, а тези провокации не са довели до нищо добро. Силно се надяваме, че програмата ще бъде променена, защото потъпкването на справедливостта, води до задължителна съпротива!", написаха от Бригада Пловдив на страницата си във Facebook.

Banner 468 x 60 px