Подписа ли Слави Шопов с ЦСКА?

Последните дни името на бившия играч на Ботев - Станислав Шопов се свързваше усилено с тима на ЦСКА.  Като дори мениджърът му бе забелязан от медиите в офисите на "Българска Армия".

Днес пък "червените" представиха новия си екип за следващия сезон загатнаха за нов трансфер, който ще  бъде официално обявен утре, а най- вероятно това е именно Слави Шопов. 

Новият играч на ЦСКА ще играе с номер 8, а на снимката ясно се виждат и последните букви от фамилията на бившето "канарче".

Ето какво написаха от столичния тим:

Изписаният 4-буквен надпис на гърба на фланелката е на глаголица и означава ЦСКА. 

Припомняйки си мотото на кампанията през сезон 20/21, а именно „Няма бъдеще без история”, вярваме, че всеки от нас трябва да знае, да помни и да се гордее с всичко българско, пазено и пренасяно векове наред от поколения наши сънародници. Всички те са имали смелостта да се борят за съхранението на българщината и не са допуснали културно-историческото наследство на прадедите ни да потъне в забвение. Глаголицата, определяна от някои като „най-съвършената графична система от древни времена до днес” е именно един от онези символи, с които ние като народ трябва да се гордеем. Затова решихме да й отдадем заслуженото в екипа ни за новия сезон.

Представянето на целия екип очаквайте тази вечер в 19:48 ч.

П.П. А кой е новият ни номер 8 - ще разберете утре. 

Banner 468 x 60 px