Destiny

Изненада! Берое води преговори с Любо Пенев

Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект, Берое Стара Загора е в сериозно търсене на нов треньор. Клубът под Аязмото иска да назначи нов наставник, след като цели да се раздели Петър Колев още от старта на подготовката, но шефовете на стараозагорци вече водят преговори не с кого да е, а с Любослав Пенев, твърди Gong.bg.

Казусът при Колев обаче е, че той още се води предводител на отбора и би напуснал единствено, ако получи неустойката по своя договор със старозагорци.

Футболните директори в Стара Загора са амбицирани да доведат авторитетен треньор начело на Берое, а в този момент Пенев се явява точно такъв, след като няма ангажимент към друг клуб, след като се раздели официално с Царско село след края на есенната част от сезона в efbet Лига.

Реалността обаче е такава, че страните са в начален етап от преговорите си, а и не е сигурно дали Берое ще успее да увери Любослав Пенев и щаба му да поемат „зелените“ с оглед финансовия статут на клуба след сътресенията, които се случиха с шампиона от 1986-а година в последните няколко седмици.

Любослав Пенев има една титла на България като треньор в България – с Литекс през 2011-а година, а през миналата година Ел Голеадор триумфира с Купата на България с отбора на ЦСКА.

 

Banner 468 x 60 px