„Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!“

Това разкри пред HotArena фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе задържана при рутинна проверка. Според органите на реда, изпълнителката е шофирала след употребата на наркотици и е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба.

„Бях на снимки на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние“, категорична е Диона.

banner

Певицата подчертава, че доброволно е дала кръвна проба – нещо, което никой употребил наркотици не би направил.

По думите й няма нищо вярно и в твърденията в някои жълти медии, че е оказала съпротива при съдържането и е отправяла заплахи към униформените. „Бях дружелюбно настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах“, допълва Диона.

Разследването по случая продължава, като се очакват резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите лекарства могат да дадат фалшиво положителен резултат, тъй като полевите тестове за наркотици са доста чувствителни.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!