Destiny

Академик донесе Купа в Пловдив, посрещнаха го с питка

Академик се завърна в Пловдив с купата за второ място на Балканската лига. Вчера Академик изигра страхотен мач в Израел срещу местния Апоел Холон, но не издържа в последната четвърт и загубиха повече от достойно. 

Малко след 16:00 часа отборът бе посрещнат с питка от президента на клуба Васил Врачев.

"Играхме мног хубаво. Много съм доволен от представянето на всички момчета. Атмосферата беше уникална и това още повече ни мотивира.

Ранното излизане на капитана Бачев си оказа голямо влияние. Радвам се, че всички дадоха максимума от себе си и малко не ни достигна за първото място. Сега бързо трябва да превключим защото в сряда започваме финалния плейоф в НБЛ срещу Рилски спортист. Безспорно те са най- добрия отбор, но има с какво да им се противопоставим. Хубавото е, че нашият капитан ще е възстановен още за първия мач в Самоков", каза треньорът Йордан Янков.

"Тежка е тази Купа, радвам се, че успяхме да надградим отбора и вчера изиграхме най- добрия си мач в последните години. Надявам се с този успех да привлечем още хора от бизнеса да помагат на нашия отбор. Трудно е в тази криза, защото както днес се радваме, утре може да не може да играем. Трябва да гледаме напред и да търсим варианти. Искам да пожелая на момчетата да играят така и срещу Рилски спортист", каза от своя страна президентът Васил Врачев.

Banner 468 x 60 px