Полицията в Пловдив търси съдействие за установяване самоличността на мъж, взел забравен плик с пари в магазин

Около 12 ч. на 11 януари, след заплащане на покупките си, клиент в магазин на бул. „Източен“ в Пловдив забравил в пазарската кошница плик с определена парична сума и ваучер с номинал от 20 лева. Когато малко по-късно потърпевшият се върнал да потърси плика, установил липсата му и веднага подал сигнал в Шесто РУ. При предприетата полицейска проверка са събрани доказателства, че съпричастен към случая е мъжът от предоставения снимков материал. В тази връзка очакваме гражданите, които разполагат с информация за самоличността му, да позвънят в дежурната част на районното управление на телефон 032/ 932 006 при гарантирана анонимност.

Използваме повода да информираме, че според действащия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност при връщане в 7-дневен срок на намерени чужди вещи на техния собственик или предаването им в полицията.

banner

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!