Валентич: Най- важното е, че не се предохме и играхме до последната минута

Тежък мач, имайки предвид, че преди 3 дни играхме 120 минути. Работихме над физическото и психологическото възстановяване на отбора. И най вече психологически върху факта, че не сме побеждавали на този стадион от 29 години. Това каза треньорът на Ботев Азрудин Валентич след равенството с Левски на Герена.

"Горд съм от показаното на терена днес. Видях отбор, който искаше да спечели и не се страхуваше от съперника. Видях своя отбор да играе по- бързо и агресивно. Трябва ни малко време. Имахме проблеми по левия фланг през първото полувреме, защото оставихме Маркиньос по високо на терена, но това пък ни помогна при първия гол. Загубихме две- три важни топки и ни наказаха за това. През второто полувреме пресирахме по друга схема и създадохме повече проблеми на Левски. Заслужено взехме поне 1 точка", заяви Валентич.

"Най- важното е, че нашият клуб показа, че не се предаваме и играхме до последната минута. С всеки изминал мач ще подобряваме представянето си. Радвам се да видя възпитаниците на нашата школа, които играха срещу Левски. Искам да им даваме шанс да се интегрират в отбора и да играят във важни мачове", завърши Валентич.

Banner 468 x 60 px