Националната състезателка по волейбол Силвана Чаушева стана майка за първи път. Малката Бояна се роди вчера в 12.50 ч. в екипа на д-р Даниел Ставрев от болница „Селена“ в Пловдив. Бебето дойде с тегло от 3 190 грама и ръст 50 сантиметра.

Екипът я посрещна като новата надежда на волейбола, а Силвана сподели, че Бояна е била изключително активна още от шестия месец на бременността и няма съмнения, че ще бъде добра спортистка.
Бременността преминала нормално, но с много неразположения. През почти цялата бременност се сблъсквала с всички неприятни симптоми, които обикновено съпътстват само началото на бременността. Въпреки това, като един истински професионален спортист, Силвана била изключително активна до самото раждане. От пролетта насам е успяла успешно да издържи изпитите си в Пловдивския университет, където следва за преподавател по физическо възпитание. И между двете сесии е организирала сватба и ремонт на новата къща, в която до дни ще се приберат с Бояна. Категорична е, че родният град Смолян е мястото, където иска да живее със семейството си. По време на многото пътувания, част от живота ѝ на професионален спортист, винаги е мечтаела за спокоен и нормален живот в града.
Въпреки това, решението да се оттегли от професионалния спорт, когато е на върха на кариерата си и да стане майка е отлагано много дълго време, именно заради ангажиментите и отговорността, която носи към отбора си.
След 13 години, посветени на професионалния волейбол, сега Силвана ще се отдаде изцяло на новото си поприще – това на майка и съпруга.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!