Овен
Неблагоприятните аспекти преобладават и това е една от причините да сте разсеяни, но ако успеете да си съберете мислите, може да намерите неочаквано да решение на проблем, който отдавна ви безпокои. Не се напрягайте да умувате за бъдещето на връзката ви, а се забавлявайте с любимия!

Телец
Късметът сякаш ви е обърнал гръб. Не инвестирайте, за да не загубите! Може да се справите с досадните задължения, ако вложите много усилия. Избягвайте срещите с врачки, хипнотерапевти или психолози! На въпросите, които ви измъчват, може да си отговорите и сам. Доверете се на интуицията си!

Близнаци
Този ден не е добър нито за начало, нито за край. Не е желателно нито да си търсите нов работодател, нито да се разделяте с шефа си. Изчакайте за старта на нов проект! Използвайте силите си само за добро, но без да мислите какво ще ви се върне в замяна! Пазете се от измамници!

banner

Рак
Ако се чувствате несигурни и ужасно изморени, не поемайте нови ангажименти, а на примамливите предложения за работа може да отговорите само след като го обсъдите с вашите близки или с човек, който приемате за свой духовен учител. Не се преуморявайте! Пазете очите си!

Лъв
Спестете си физическите усилия, защото има риск да се контузите! Възможни са трудови злополуки, пазете се! Не се занимавайте с екстремни спортове! Добре ще ви се отрази един релаксиращ масаж. Подходящо време е за подхранващи и овлажняващи маски.

Дева
Косата ви е като антена към Космоса. Не я подстригвайте днес и ще получите целебна енергия. Възползвайте се и се заемете с проблеми, които ви изглеждат трудни за разрешаване! Може да си купувате спортни стоки, автомобил, мотор или колело.

Везни
На работното ви място цари ред и дисциплина. Всичко се развива по план, а в любовта може да очаквате само хубави емоции. Във вашето обкръжение обаче има досадници, които ви товарят, без дори да искат. Отбягвайте ги днес, за да не ви сринат емоционално!

Скорпион
Ако не виждате перспективи за развитие на работното си място, потърсете си късмета другаде, но не бързайте да вземате кардинални решения, преди да сте проучили условията и да сте на 100% сигурни, че не грешите! Денят е чудесен и за нови запознанства, и за подобряване на семейните отношения.

Стрелец
Заредете се със стабилна „доза“ непукизъм и не се вайкайте, дори ако клонът, на който сте седнал, се залюлее от „вятъра“ на промяната! Ако не държите емоциите си под контрол, рискувате да загубите репутацията си. На зевзеците, които се забавляват за ваша сметка, отговаряйте с усмивка!

Козирог
Не е желателно да подписвате документи и да ходите на важни срещи. Ако може, ги отложете, а на работното място се захващайте само с дейности, които не изискват старание и усилия! Острият ви език може да ви създаде проблем у дома. Избягвайте споровете!

Водолей
Денят е подходящ за промени. Може да смените работното си място или да пренаредите мебелите в офиса, или дори да започнете ремонт у дома. Промените, свързани с любовната ви връзка обаче, са нежелателни. Избягвайте конфликтите! Не си струва да се обръща внимание на сънищата.

Риби
Не се месете в делата на другите, за да не си изпатите! Трудно ще ви е да намерите общ език с колегите. Дори и с вашите близки приказката няма да върви. Не бързайте да ги обвинявате за това, дайте си почивка! Има и такива дни. Голям е рискът от инфекциозни заболявания.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space