От днес цената на абонаментните карти на Марица (Пловдив) става 40 лв. (до момента цената беше 55 лв.). Станете притежател на VIP Gold карта, за да се възползвате не само от промоционалната цена, а и да участвате в томбола с възможността да спечелите страхотен спортен артикул на Марица.

Всички, които закупят билети за мачовете от Шампионска лига и НВЛ, също имат шанс да спечелят вълнуващи награди. Награди ще бъдат раздавани на всеки домакински мач на Марица (Пловдив) до края на сезона.

Не изпускайте голямото спортно събитие на 16 ноември (четвъртък), от 19:00 б.в. в зала Колодрума, където Марица ще се изправи срещу един от топ отборите в света – Еджзаджъбашъ Дайнавит (Истанбул).

banner

Абонаментните карти са валидни за всички домакински мачове на Марица (Пловдив) и Марица 2022 (Пловдив).

Подкрепете Марица и се присъединете в залата за едно невероятно волейболно изживяване!

Картите могат да бъдат закупени, както по време на домакинските срещи на Марица, така и от онлайн магазина на клубния сайт.

Абонаментната карта, както и разнообразие от клубни фен-артикули, можеш да закупиш в онлайн магазина тук.

За повече информация: +359-886 001221

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!