Destiny

Тунчев: Горд съм с отбора, този мач ще остане в историята

Не съм се надявал на такъв резултат. Бяхме уверени в победата. Момчетата бяха фантастични. Изпълниха на 100% това, което говорихме преди мача. Това каза треньорът на Локо Александър Тунчев след разгрома над Ботев.

"Класата беше на наша страна, бяхме пределно мобилизираби да измием срама от първия кръг. В дербито най- важно е кой е по- мотивиран. Чувствам се горд с отбора. Това ще остане в историята. Поздравявам и нашите фенове, казах, че ще играем този мач заради тях."

"Стъпка по стъпка. Не искам да изпадаме в голяма еуфория, спечелихме дербито с рекорд, но то ни носи 3 точки. Скоро имаме друг мач, така че ще мислим за него. Момчетата ще се насладят на победата, но времето ще покаже къде ще сме в края на сезона. Ние ще се постараем във всеки мач да изглеждаме така. Аз и помощниците ми ще направим всичко възможно в дните до мача с Левски да запазим самочувствието на момчетата, но и да си имат едно наум." 

"Не знам да има някакво развитие с Диниш Алмейда, може би трябва да питате ръководството. За мен ще е голямо удоволствие, ако той остане докрая и подпише нов договор. В много добри отношения сме с Георги Иванов, постоянно коментираме играчи, така че няма да успеят с интригите. Всеки ден разговоряме, така че нямаме проблем", завърши Тунчев.

 

Banner 468 x 60 px