Бруно: В четвъртък имах първи контакт с г-н Ганчев, няма как Крушарски да знае от две седмици

Бруно Акрапович, който съвсем скоро трябва да бъде обявен като наставник на ЦСКА-София, коментира пред "Дарик" решението си да поеме "червените".

"Дали е изненада, или не, че ЦСКА ще намери нов треньор. Моментът беше такъв. Аз реших да го направя и така се получи. Моите цели са същите, както и тези на ЦСКА. Вярвам в себе си и качествата си. Мога да помогна на такъв голям отбор да печели големи неща. Работата навсякъде е трудна. ЦСКА има качествени играчи и мога да постигна целите, които имам. Няма как Крушарски да знае това от две седмици, че ще поема ЦСКА. В четвъртък имах първи контакт с г-н Ганчев. Може само да е предполагал.

Искам да кажа на феновете на Локо, че съм благодарен за всичко, което направиха за отбора. За всички хубави моменти, които имахме заедно. Че съм горд, че съм бил треньор на такъв голям отбор с такива страхотни фенове. Разбирам, че ми се сърдят. Стискам палци за Локомотив (Пловдив). Вярвам, че отборът ще има има по-големи успехи от сегашните.

Нямам много време за аклиматизация, но човек трябва да е отворен за нови ситуации, който може да се приспособи към всяка ситуация. Вярвам в това. Нужно е да се поговори с играчите. Тряба да те ме опознаят, както и аз тях. Има достатъчно време за този мач. Всички детайли по договора ще уточним утре за последно. Сега не мога да ви дам подробности", сподели босненският специалист.

Banner 468 x 60 px