“Обиколих днес бая места, мисля, че в Шумен направих малко промени – смених областните ръководители. Ако искат още да се противопоставят – да се противопоставят. Толкова много сме направили в Шумен, затова си мисля, че е грехота заради партийни междуособици да сме втори в момента”, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който се включи от Добрич.

Той е в града, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Добрич Красимир Николов, който е на балотаж срещу Йордан Йорданов тази неделя.

“Във Варна има пределна мобилизация. Всичко, което е направено, се вижда. Има корекции, които Портних ги разбра и повече грешки няма да се допускат”, увери той.

banner

“Знаете ли колко местни депутати има ГЕРБ – 1499. Един не ни е стигнал да сме 1500, а колегите от ПП-ДБ – четири, за да са 400 – имат 396. Ако бяхме положили още мако усилия да ги закръглим, щяхме да имаме общо 1900”, обобщи лидерът на ГЕРБ.

“Може да се гордеете. Знам колко им е неприятно на сутрешните водещи, защото цифрите са неумолими. Не може да изкараш ГЕРБ по-слаби от ПП-ДБ. След като от нас не е поискано да подкрепяме никого, а и нас никой не ни е казал, че ще ни подкрепя, всяка партия е свободна да подкрепя, когото пожелае”, коментира Борисов.

“Сглобката, като представителност на хората, е повече от представителна. И вече тук трябваше да разсъждаваме защо е ниска избирателната активност, защо не успяваме да убедим хората, че това, което правим, е правилно. Сега ни е необходима пълна мобилизация”, подчерта той.

“Ако си изберат модела “Йорданов”, ще фалират и след това ще се молят на Краси да стане кмет. Ако искат да продължи това, няма да има нито факултет, нито университет, нито каквото и да е било”, прогнозира лидерът на ГЕРБ.

„Както е задлъжнял Добрич, така е задлъжняла цялата държава. Парите са прахосани“, обяви Борисов.

“Има една стена с направеното от нас. Да видим какво са направили другите. Три години са минали, три години безвремие”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!