Автомобилният пилот Мирослав Ангелов загина по време на тренировка в Шуменско, съобщиха от полицията. Навигаторът му Георги Гаджев е с фрактура на таза. В 11:42 ч. днес в дежурната част на ОДМВР е приет сигнал за възникнал инцидент на черен път над село Тушовица.

Съобщено било, че по време на тренировка на макадам във високата част над селото български рали екипаж напуснал трасето след удар в бетонно съоръжение. Навигаторът успял да помогне и да извади Ангелов от автомобила, минути преди да бъде обхванат в пламъци.

С множество травми Мирослав Ангелов е откаран в шуменската болница. Реанимиран е в линейката. Въпреки усилията на медиците е починал в болничното заведение.

banner

Навигаторът му е прегледан, като е установена е фрактура на таза. Работата по изясняване на обстоятелствата около инцидента продължават. По първоначални данни екипажът се е подготвял за състезание в Румъния.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!