Destiny

Спартак изпусна да победи Розова долина

Спартак изпусна да победи Розова долина, след като завърши 2-2 в мач от 10 кръг на първенството от Югоизточна Трета лига.

Днес Спартак се представи много по - добре от предишното домакинство с Левски Карлово.

Гладиаторите излзнаха напред в резултата с гол на Мариян Гиров, който бележи в трети пореден мач. Юношата на Спартак получи много хубав пас на границата на наказателното поле и със страхотен диагонален удар по земя не остави никакъв шанс на вратаря Петрунов за 1-0.

Спартак продължи да атакува и само 8 минути след гола резултатът можеше да стане 2-0, след хубава атака на Филип Колев и Станимир Димитров, които преодоляха защитата на розите, а с много хубав пас бе намерен отново Гиров, чиито удар този път бе избит от вратаря.

С първата си атака обаче, Розова долина успя да изравни, след като нападател на гостите получи чудесен пас и се озова сам срещу вратаря Начев и изравни.

През второто полувреме гостите стигнаха до втори гол, след като нападател бе забравен в наказателнотио поле и от близко направи резултата 1-2.

Играчите на Спартак обаче много бързо отвърнаха като само 6 минути след като получиха гола, Филип Колев центрира и влезлия на смяна Любо Цеков с глава направи 2-2. Гладиаторите продължиха да търсят победата и от чисто положение Любо Цеков среля отлично, но Петрунов успя да избие топката в корнер.

Капитанът Кирил Георгиев също имаше шанс да донесе трите точки, но силният му удар премина на сантиметри от вратата.

Дебют днес за гладиаторите направи роденият през 2004 година Филип Алексиев, както и Илия Смилянов, който е набор 2002.

След 10 изиграни кръга Спартак е на 12 място в класирането с 10 точки, а в следващия кръг на 17.10 от 15:00 часа гостува на тима на Несебър.

Състав: П.Начев, А.Бучов, Й.Минев, В.Минев, Г.Йотовски, К.Георгиев, К.Милев, М.Симеонов, М.Гиров, Ф.Колев, С.Димитров ( Л.Цеков, Х.Доков, К.Кодуков, И.Смилянов, Ф.Алексиев).

Banner 468 x 60 px