“Много често при срещите ми с хора от населените места в община Калояново ми се задава един въпрос, а той е “Защо решихте да се кандидатирате?” 

На първо място е запустялото, еднолично управление и подминаването на нуждите на обикновените хора в тази Община, слабата заинтересованост към младото поколение. Пандемията ме върна, по-скоро на мястото, на което исках да посрещна старините си и се сблъсках с картини, които не бяха явни за мен преди.

Община Калояново има потенциал да стане водеща в региона, заради местоположението си и възможностите, които може да развие, за да стане по-атрактивна както за младите хора, така и за инвеститорите. Липсата на структурирана политика за развитие на селските региони, некомпетентното управление и липса на визия за бъдещето пречат на развитието на общината и целия регион. 

banner

Много често съм бил свидетел на недоволството на хората от настоящото управление, но липсата на политическа алтернатива досега не им даваше възможност да припознаят личност, която наистина да защитава интересите им. А мнението на хората е много важно при ръководенето на такава общност. “Възраждане” е единствената алтернатива да защитим националния ни интерес и достойнство и да обърнем погледа на обществото към едно по-добро бъдеще за идните поколения. 

Заявявам ясния си ангажимент да бъда близо до хората и да се допитвам до тяхното мнение. Само тогава може да се сформира екип от последователи в една кауза, а тя е прогреса и бъдещето на хората от този регион. Възлагам надежди на младите хора, защото те трябва да се събудят и възродят амбициите си за да станат по-добри стопани, както в Общината, така и в България. 

“Възраждане” е с номер 42 в бюлетината. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!