Destiny

Лъчо Балтанов емоционално: Аз винаги ще бъда част от Ботев Пловдив и Той от мен!

Капитанът Лъчо Батанов се раздели емоционално с Ботев. Ето какво написа той в социалната мрежа:

Раздяла се пише трудно, когато си тръгваш, но оставяш сърце... Ботев Пловдив се превърна в мой роден клуб, тук ми се случиха най-хубавите неща, които се случват на човек. Тук намерих приятели, семейство, усетих, какво е хората да те обичат и подкрепят.

Аз си тръгвам с достойнство, макар НЕ по мое желание, заради две неща.

На първо място, това е, че винаги съм бил честен и лоялен като професионалист и никога не си позволих да опетня името на отбора.

На второ място, че винаги давах 100% от себе си, дори когато съм бил в слаба форма, дори когато ме обиждаха и обвиняваха, това е забравено.

На момчетата, които са мои братя благодаря с цялото си сърце, че бяха рамо до рамо с мен. На тези, които ще дойдат след мен пожелавам да усетят топлината и обичта на феновете, както ние, когато спечелихме купата.

На тези, заради, които си тръгвам, които се скриха зад мен и тези, които не ме харесват пожелавам търпение, за да разберат истината в живота и разум, за да различават лицемерието от доблеста. Не ми беше дадено да изиграя своя мач 200 с жълто-черния екип след само 6 мача...

Както и да сбъдна мечтата си да изведа отбора на Колежа.

Не търсете сензация от мен и не очаквайте да сложа петно на клуба, който 7 години беше на първо място в моя живот. Аз си тръгвам с гордо вдигната глава и вярвам, че добрите времена предстоят за всички нас, защото аз винаги ще бъда част от Ботев Пловдив и Той от мен.

Благодаря!

Banner 468 x 60 px