Destiny

Носител на Купата с Локо ще става софтуерен инженер

Носител на Купата с Локо ще става софтуерен инженер Gong.bg

Носителят на Купата на България с тима на Локо Пловдив Димитър Везалов, който за момента е спрял с активния футбол, остава верен на най-великата игра, поддържайки спортна форма в мачлета на малки вратички.

В последно време бившият играч на Левски, Берое и Славия демонстрира футболна класа в компанията на бургазлията Кирил Евтимов, известен с многобройните си срещи със световни футболни звезди.

Към днешна дата в редица футболни двубои по покана на Евтимов са се включвали голям брой легенди и известни родни футболисти като Пламен Николов - Пинко, Елин Топузаков, Емил Кременлиев, Даниел Боримиров, Владимир Манчев, Венци Христов, Александър Тунчев, Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благо Георгиев и други.

В момента 33-годишния Везалов заляга основно над обучението си в Софтуерения Университет, като не е ясно дали при изгодна оферта от даден отбор би се завърнал в професионалния футбол. През лятото интерес към него имаше от Локо София, Нефтохимик и други, но до договор не се стигна. За последно игралият в полския Заглембе бранител защитаваше цветовете на Хебър Пазарджик.

Banner 468 x 60 px