Бруно: Като вкарахме си погледнах часовника и си казах - имаме шанс

Много неща преживях по време на мача. Дадохме всичко от себе си. Вкарахме гол, всичко беше под контрол и след една ситуация объркахме всичко. Бяхме на 10 минути от най- големия успех. Това каза Бруно Акрапович след като Локо загуби от Тотнъм и отпадна от Лига Европа.

"Играхме с голямо желание. За нас мачът е исторически, а за тях мач като всеки друг. Отказахме се от нашия стил на игра. Вкарахме гол. Погледнах си часовника и си казах имаме шанс"

"Жозе Моуриньо е уникален човек. Той не случайно е на този пост. Ние трябва да бием за нас, за нашия отбор. Това, което направихме е достатъчно да сме горфи. Ако Мартин беше изритал топката по- далече, реакцията на Диниш е рефлекс. Малко глупост и от Биска, можеше да вкара втори гол. Казах хубави думи на момчетата, доволен съм от тях.

Моуриньо не е надменен. Говорихме за тренировките, изненадах се колко знае за моя отбор. Аз нямам трудна работа с моя отбор. За мен е удоволствие. Момчетата бързо ще се оправят и ще изглеждаме добре в неделя срещу Етър", заяви Бруно.

Banner 468 x 60 px