Да бъде довършено облагородяването на междублоковите пространства в „Тракия” се ангажира кандидатът за районен кмет от ГЕРБ Георги Гатев.

„Политиката за цялостно обновяване на зоните, която водеше Костадин Димитров, ще бъде продължена, както и наложената практика ремонтите да се обсъждат предварително с гражданите”, заяви Георги Гатев.
Програмата за управление на „Тракия” включва ремонт на вътрешно квартални улици, облагородяване на междублокови пространства, изграждане на нови и поддържане на съществуващите детски площадки, реновиране на тротоарите и изграждане на паркинги.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на най-младия пловдивски район Георги Гатев подчерта, че изключително важни са и усилията за поддържане на чистотата в междублоковите пространства.
И защото личният пример е най-важен, Георги Гатев заедно с кандидатите за общински съветници Вера Тоскова и Димитрова Сербезова, както и членове на партията проведоха инициатива за почистване на междублокови пространства в „Тракия”.
На изборите на 29-ти октомври кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив, районни кметове и общински съветници са с № 7 в трите бюлетини.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!