Destiny

Бруно: Радвам се, че ще се изправя срещу Жозе Моуриньо. Въпросът е как ние ще се представим.

"Вижда се колко умен човек е Жозе Моуриньо, а изказването му за нашия отбор го приемам като голям комплимент. Надявам се утре да покажем още по-добра игра. Успях да сваля напрежението в отбора. Има тактически неща, по които работихме последно време." - това каза Бруно Акрапович преди мача с Тотнъм.

"Футболът е трудна игра, направихме всичко възможно да разучим отбора. Имаме футболисти, които ще направят всичко възможно да се справят както с Хари Кейн, така и с другите играчи на Тотнъм. Самото име Хари Кейн говори много. Надявам се моите момчета да покажат най-диоброто от себе си. Ние имахме един ден повече почивка. Моята надежда е да изненадаме отбора на Тотнъм с добри комбинации още от началото." 

"Радвам се много, че мога да се изправя срещу Моуриньо. Щатлив съм, че участвам в такъв мач." - допълни Бруно.

"Очаквам Тотнъм да излезнат професиално, без подценяване. Очаквам, че ще влезнат много силно в мача. Въпросът е как ние ще се представим. Много трудна работа е за нас. Радвам се, че моите момчета ще имат възможността да покажат качествата си срещу Тотнъм. Това е привилегия за мен. Винаги може да се намери нещо лошо, дори и в отбори като Тотнъм" - завърши Акрапович.

Banner 468 x 60 px