Destiny

"Тотнъм" блокира цял хотел в Пловдив, забрани всякакъв достъп

Английският "Тотнъм" е запазил само за себе си един от най-големите и луксозни хотели в Пловдив за престоя си преди гостуването на "Локомотив" в квалификациите на Лига Европа в четвъртък.

Делегацията на шпорите е от 60 човека, но лондончани са резервирали всички 190 стаи в хотел "Империал" под тепетата, който се намира на около километър от стадион "Локомотив", пише dsport.bg.

Така "Тотнъм" се застрахова от присъствието на външни лица в хотела по време на краткия престой в Пловдив. Една от основните причини за тези мерки са свързани с опасността от разпространение на COVID-19. Не е ясно дали англичаните въобще ще напуснат стаите си преди мача с "Локомотив".

Всеки един от членовете на делегацията ще бъде настанен в отделна стая, а за Жозе Моуриньо е планиран още по-специален апартамент.

Тимът на "Тотнъм" пристига с цял екип, който отговаря за различни неща в клуба. В това число се включват и готвачи, както и специална храна от Англия. Основните желания са свързани с органична храна и плодове.

Едно от изискванията на "Тотнъм" е в близост до хотела да не се допускат външни лица, което означава, че достъп няма да има и до двора на хотела.

Състезателите на Моуриньо ще пристигнат на летище "Пловдив" по-късно днес и няма да тренират на "Лаута" пред сблъсъка, който е в четвъртък от 19:00 часа.

Жозе Моуриньо пък ще даде онлайн пресконференция днес от 14:00 ч. от Лондон, а наставникът на "Локомотив" Бруно Акрапович ще говори с медиите в 18:25 ч. отново онлайн.

Banner 468 x 60 px