Свиреп бой потресе футболната общественост в Европа

Свиреп бой потресе футболната общественост в Европа в. Монитор

Разпространени в социалните мрежи кадри от масов бой потресоха Европа. На тях се вижда как две групи млади мъже, сред които футболни фенове, се бият без никаква милост, а падналите на земята продължават да бъдат ритани от противниците им.

Смята се, че боят е бил организиран, именно заради участието на запалянковци на руските футболни отбори "Локомотив" (Москва) и ФК "Ростов", пише blitz. Хулиганите на тима от Ростов на Дон са облечени в черни фланелки и са видимият победител от схватката.

Футболната общественост в Европа е ужасена от кадрите, а зрителите в социалните мрежи не могат да повярват, че подобен бой е организиран в рамките на града.

Мнозина си припомнят свирепия бой, който руски фенове нанесоха на английските си противници по улиците на Марсилия по време на европейското първенство по футбол през 2018 г.

На терена пък отборите на ФК "Ростов" и "Локомотив" (Москва) направиха нулево равенство в последен мач от 7-ия кръг на местния шампионат. За "Локо" това бе пети пореден двубой без победа.

Media

Banner 468 x 60 px