Крушарски култов: Специалният не е по специален от нас, на момчетата по една бутилка вино и да карат през просото

Живуркаме си и чакаме с нетърпение да ритаме топката. Това заяви босът на Локо Христо Крушарски в ефира на Дарик.

"Специалният не е по- специален от нас. Това, че той иска специална кола и специални условия ... Каквото иска сме го направили. 

Той си иска специална кола само за него, да го обслужва от летището, до хотела и до стадиона. Каквото имаме, такова ще му дадем, ние сме земни хора", заяви Крушарски.

"Ние ще покажем, че не сме аборигени и малко повече сме живяли от тях. Те нито могат да ядат и да пият като нас... Ние като се напием започваме да се целуваме, а не да се бием като тях"

"Настроението е пивко. Сега ще им поръчам на момчетата по една бутилка вино да изпият преди мача и като излязат да карат през просото. Работим психологически с момчетата и те ще излязат да покажат, че не сме втора класа вагон. Локомотивци играят твърдо за победа".

"Има организация, само моля феновете да няма бомбички и заря, че това ще ни изяде главата. Трябва да се пазим от всичко, защото имаме предупреждение и няма да ни се размине лесно, ако направим беля", призова Крушарски.

"През цялото време екипът работи с момчетата психологически. Нашите съблекални не отстъпват по нищо на тези на Тотнъм, може техните да са малко по- широчки. 

Аз не играя тото, но съм сигурен, че ще бием Тотнъм. Всички футболисти са спокойни и готови да елиминират англичаните", завъши Крушарски.

 

 

Banner 468 x 60 px