Нищо не се случва в цели сектори и има неработещи министри. Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Всяка вечер си говоря с Николай Денков и му казвам къде са пропуските. Казвам ги на всички. При гласуване на вот на недоверие ше подкрепим правителството в зала, но не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Именно за това съм критичен, за да се използва времето и да работим още по-добре”, коментира той. И бе категоричен, че ГЕРБ няма да е партията, която ще свали кабинета.

Щом блокадите на АМ „Тракия” остават, въпреки подписаното и гласувано споразумение с енергетиците, явно има някакво недоверие, смята още лидерът на ГЕРБ.

banner

„За това дне се много важно гласуването в парламента на Закона за енергетиката. Държа това, което сме подписали, да бъде изпълнено. В момента имаме една много силна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна мина първо през парламента. В енергетиката по същия начин, за правосъдната реформа също”, поясни Бойко Борисов.

По думите му, ако работи добре, правителството може да изкара пълен мандат, предава Nova.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!