“Район Южен в град Пловдив е приблизително сравним по население с град като Стара Загора, изключително необмислено и неподчинено на каквато и да е управленска логика е откъсването на десетки хиляди хора от другите части на града.

Ежедневно ставам свидетел на затрудненията на пловдивчани да се придвижват до работните си места, до детските градини на децата си, до зоните за спорт, отдих и забавление. Време е да сложим край на транспортния хаос и в програмата ми има широко разгърнати решения за всички проблеми, с които се сблъскват жителите на най-стария жив град в Европа”, коментира Георгиев.

Издигнатият за кандидат-кмет от бележещата възход, политическа организация счита, че категорично нр трябва да се преустановява движението по основната за пловдивчани пътна артерия.

banner

“Няма смисъл и няма логика, което и да е управление да причинява такова неудобство и стрес на жителите на район Южен и Пловдив. В момента ставаме свидетели на порочното управление на ГЕРБ и нека всички жители на Пловдив са наясно, че след още един техен мандат в местната власт, проблемите на града ни само ще се задълбочават и утежняват. Пловдив има нужда от управление в полза и с мисъл за гражданите, а не от още от същото”, коментира Георгиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!