ариян Станков – Мон Дьо вероятно в най-личното си интервю досега.

„Бях екшън героиня”, казва певицата, която в последните две години загуби зрението си заради тумор. Сашка е хвърлила в огъня жартиерите, дълбоките деколтета и късите поли. Говори си с Бог, пее за него и съблича дрипавите клишета, с които е определяна.

„Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба на бръснача. Направих много грешни ходове. Последните две години бяха трудни и преломни за мен. До болка драматични и трагични. Но, всъщност, те дадоха нов път за мен. По някакъв начин съм живяла така, че съм съгрешила”, това споделя Сашка Васева по нова тв.

banner

„30 години купон, обаче през последните две години тези купони ми излязоха през носа. Това, през което преминах, ме научи, че трябва да се облегнеш на единствения, който може да ти помогне – а това е Всемогъщият”, разкрива тя.

Сашка си спомня момента, когато лекарите ѝ съобщават, че има тумор, колкото яйце. „Казаха ми, че трябва спешна операция. Най-трудно ми беше именно след операцията. Аз бях в много тежко състояние. За мен е бяло петно. Смело съм се преборила с 12 часа операция. Но след това беше много страшно”, споделя изпълнителката.

В болницата тя прекарва десет месеца, през които не вижда децата си. „Нямах телефон – никаква връзка. След това беше много страшно, защото дъщеря ми беше загубила връзката си с мен. Тя мислеше, че съм я изоставила през тези месеци. Мислеше, че тази болест е за да направя по-тежък живота на семейството си”, допълва Васева.

„Който търси – намира” – така Сашка обяснява контакта си с хора от нейната гилдия, когато е била най-зле. „Една единствена певица ми се обади – това беше Лили Иванова. Попита ме философски с какво може да ми помогне. Жестът и вниманието, което отправи към мен, бяха велики”, уточнява тя.

На съпруга си, който е бил плътно до нея, сега иска да каже: „Христо, остани до мен! Нужен си ми!”. А на онези, които в момента минават през тежкия път, извървян от нея: „Няма нищо страшно, стига да знаете на кой господар да се поклоните и да поискате помощ. Един е Създателят, един е Всемогъщият”.

Тя даде заявка, че ще продължи да пее с цялата си енергия и сърце. „Вършила съм куп поразии – детски. Простете ми ги! Бяха детски! Искам прошка! И не само от хората. Но и от майка си, която си отиде. И от 80-годишния си баща”, обяснява тя.

„Най-хубавото е невидимо за очите. Аз все още не виждам. Но знам, че ще прогледна. И ще бъде такъв празник за мен. Молете се за мен, скъпи мои приятели”, апелира Сашка Васева.

 

 

 

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!