Дизайнерът на коси Мунир се срещна с кмета на Пловдив Здравко Димитров по време на официално посещение в сградата на община Пловдив. Мунир е тук, за да проведе в събота своя Мастър клас в палата 6 на Международния панаир.

На 30 септември градът ще се превърне в своеобразна европейска столица на красотата. Тази година подобни Мастър класове ще има само в Пловдив и в Маями.

„Очарован съм и дълбоко развълнуван, да се запозная с талантливите дизайнери на коса“, сподели пред кмета на Пловдив основателят на собствени салони в Обединените арабски емирства, Ливан, Египет, Ирак и Катар. Той допълни, че опитът му от последните 21 години е тъканта на неговите Мастър класове. Те вдъхновяват дизайнерите на коса да обединяват уменията си и да ги превръщат в още по-успешен бизнес.

banner

Кметът на Пловдив Здравко Димитров приветства Мунир и неговия екип и пожела успех на международното събитие, на което се очакват 400 гости от над 27 държави.

Заедно с Мунир в сградата на община Пловдив беше и собственикът на козметична компания Christian of Roma г-жа Елена Кристиано, по чиято покана Мунир е в България.

В Пловдив Мунир ще демонстрира три пълни трансформации и три приложения на тонер на живо, множество формули и техники за прилагане, както и методи за отстраняване на различни предизвикателства, които възникват в ежедневната работа във всеки салон. Мастър класът има за цел да даде тактики и съвети за справяне с всякакъв тип коси.

Ден преди посещението в община Пловдив стотици топ модели превзеха Епископската базилика на Филипопол. Те се събераха в съкровищницата на римското мозаечно наследство с надеждата да попаднат на престижната сцена, на която Мунир ще разкрие тайните на своя успех.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!