Destiny

Петя Баракова: Надявам се да направим успешен сезон

“Чувствам се много добре. Познавам всички момичета, били сме заедно в националния отбор. Има голямо разбирателство с тях и се радвам, че тази година оставам тук. Надявам се да направим успешен сезон в Шампионска лига и българското първенство. Надявам се да се паднем в по-лека група в Шампионска лига.

Въпреки това Марица е доказала, че може да играе и да побеждава и много силни отбори, показа го и през миналия сезон. Шампионската лига е страхотен турнир. Да играеш в него и да си сред най-добрите наистина е уникално. Все още незнам кои са всички отбори в Националната волейболна лига. Чух, че ще има и отбори с амбиции. Ще дадем всичко от себе си да защитим титлата и тя отново да дойде в Пловдив. Беше голяма полза за всички момичета в националния отбор лагера, който проведохме в Пловдив.

Отрази се доста позитивно на бъдещите ни планове. Губи се и самата връзка между състезателките, ако дълго време не сте били заедно. Затова лагерът беше много полезен за нас. Очаквам добри резултати с женския национален отбор догодина. Винаги сме били малко на заден план за разлика от мъжкия национален отбор. Мисля, че ние започнахме да показваме доста добри резултати и заслужаваме това внимание. Ще се постараем да дадем най-доброто от себе си. Пожелавам си да бъда жива и здрава, както и всички момичета и да бъде много успешна годината”, заяви най-новото попълнеине на Марица (Пловдив) Петя Баракова пред volleymaritza.bg.

Banner 468 x 60 px