Близо 500 пенсионери от 16-те клуба пяха и извиха кръшни хора на незабравим празник

Среща на възрастните хора от всички пенсионерски клубове на територията на населените места организира община „Родопи“ за втора поредна година. Хората се събраха, за да се веселят заедно по повод Международния ден на възрастните хора.

„С огромна признателност, уважение и обич организирахме това тържество за вас- нашите майки и бащи. Защото знаем, колко са скъпи за вас тези срещи- да се видите със стари приятели и да се повеселите заедно. Надявам се тази традиция, която започнахме миналата година, да остане далеч напред във времето. Пожелавам ви здраве, защото вие сте нашата опора, с мъдростта и знанията, натрупани с годините. Дадохте ни основите и ни научихте на трудолюбие. Ние черпим енергията си от вас, за да продължим да работим за доброто на хората“, каза в поздрава си към хората Емилия Иванова, временно изпълняваща длъжността кмет на община „Родопи“.

banner

Думите на благодарност и уважение не спряха да валят от микрофона, а хората от „златната възраст“ с младежки ентусиазъм извиха кръшни хора и показаха завидни танцувални и певчески умения.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!