Destiny

Венци Стефанов грачи до небесата за съдийството, а в Ботев помнят секирата на Железов и Ставров!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нададе вой до небесата за съдийството преди баража с Ботев за Лига Европа.

 Босът на "белите" говори след победата с 3:1 над Лудогорец. Той отново призова за оставката на шефа на съдиите Костадин Стоичков, като дори обяви, че той се е намесил пряко в определянето на класирането в шампионата. 

"Спечелихме бронзовите медали, което не е малко, но можеше да бъдем и втори. Един съдия ни открадна сребърните медали! Даже днес говорят против мен - не им изнася, когато човек им каже истината в очите. Цяла България видя как ощетиха Локомотив (Пловдив) срещу ЦСКА. Излиза, че аз говоря против съдийството. Не, просто казвам истината.

Такива като Костадин Стоичков, който сменя съдиите под давление на футболни президенти и на временно изпълняващи длъжността президенти на БФС, нямат място като председатели на Съдийската комисия", каза Стефанов пред "Спортал".

Как така Ивайло Стоянов за три мача два пъти се среща със Славия? Как така се случва? Защо се случва? Казвам му 1000 пъти, че той и целият му екип е на Гриша Ганчев. Видяхте какво направиха на Локомотив (Пловдив). С нормално съдийство Локомотив щеше да победи ЦСКА, картината ставаше друга.

Костадин Стоичков се намеси пряко в определянето на класирането в "А" група. С действията си, с назначeнията на съдии. Като се прибера, ще разглася всичко! Българската общественост трябва да знае. Те ни откраднаха сребърните медали", продължи босът на Славия.

PlovdivNews.bg припомня, че през 2018 г. Венци Стефанов не видя съдийски грешки, когато Ботев бе тотално ощетен в двата полуфинала със Славия. Първият мач бе ръководен от Валентин Железов, а голямата брадва бе от Станислав Ставров на Овча Купел.

 Тогава и БФС признаха, че именно съдията е решил мача, което не помогна нито на Ботев нито на футбола. 

Само Венци Стефанов каза, че съдийството е било перфектно!

Такова съдийство ли ще иска Венци Стефанов за баража с Ботев? И не е ли по- добре да бъде повикан международен съдия? Тогава дори и Венци Стефанов би трябвало да е доволен!

Media

Banner 468 x 60 px