„Много съм изненадана от случващото се. Предстои ми трето дело, споделих го във Facebook и няколко часа по-късно профилът ми беше блокиран. Това, което ме зарадва, беше, че приятели и фенове са направили подписка, която събра много подписи“, каза Милена Славова в студиото на „Денят ON AIR“.

Преди две години срещу певицата беше заведено дело заради нейно изказване във Facebook. Тя твърди, че нейният коментар е бил провокиран от снимки от гей парада в София, който тя не подкрепя.

„Сигурна съм, че не подкрепям гей парадите. Горко на нормалните хора. Задушаваме се вече от наглостта и парадирането на разни извратеняци“, написа певицата в поста си.

banner

„Децата не трябва да виждат такива неща. Някой беше публикувал снимка, на която се сравняваше войводата от едно време с някакъв полугол мъж с българското знаме. Аз се възмутих. Нещата от гей парада не са за по улицата. Реагирах веднага и от там започна делото“, коментира тя.

Гостът сподели, че след това са заваляли заплахи в личните ѝ съобщения, които в момента продължават. Тя обмислям да се оплаче в полицията и изрази мнение, че тези хора са опасни за обществото.

„Казаха, че ще ми извадят очите, но аз не се страхувам. Това са болни мозъци, които са силни като са заедно“, категорична е Славова.

„95% от обществото е на моя страна. В един момент се явявам като техния говорител и получавам силата им. Всеки един човек иска да си върви по улиците спокойно и да възпитава детето си както пожелае. Аз имам приятели гейове, които никога няма да парадират с това. Те също не подкрепят, не е това начинът. Мен ме дразни това, защото се слага насила“, коментира певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

Тя разказа, че дъщеря ѝ също получава заплахи и че има ужасяващи съобщения. Момичето сега е на 15 години, но тогава е била едва 13-годишна. Милена Славова не е била нападана на улицата, но заяви, че хора я спират, за да я поздравят.

В края на разговора тя отправи апел към хората.

„Искам да изкажа огромни благодарности на хората, които имат моето мислене. Тук няма политици и политически партии. Ние трябва да си отстояваме позициите“, категорична е тя.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space