Температурите днес ще се повишат и минималните ще са между 10° и 17°, а максималните – от 29° до 34°, в Пловдив – около 31°. Ще се задържи слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от юг-югоизток.

И по Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са около 24°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне до около 2 бала.

В планините ще е слънчево, с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 24°, на 2000 метра – около 16°.

banner

Още малко по-топло ще бъде в четвъртък, а ново постепенно захлаждане ще започне от петък, когато и облачността ще се увеличи. По-често значителна ще остане и през следващите дни. На места се очакват валежи и гръмотевици, по-интензивни в петък в североизточните райони от страната, в събота – главно в Западна и Централна България, а в неделя – в Югозападна България.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!