Ботев (Пловдив) стартира подготовка за визитата си на Лудогорец. „Жълто-черните“ направиха първо занимание за седмицата, след като в неделя получиха почивка.

„Канарчетата“ проведоха сутрешна тренировка във фитнеса, а след това излязоха на терен. От групата отсъстват Йонас Тамм, който е с националния отбор на Естония и Фаустас Степонавичюс, който е с младежкия национален отбор на Литва до 21-години. Атанас Чернев започна нормален тренировъчен процес, след като се възстанови от контузия и е на разположение на старши треньора. Амаду Думбуя пък продължава своето индивидуално възстановяване. 

В дните до мача с „орлите“ футболистите на Ботев ще тренират по веднъж на ден, с изключение на вторник, когато ще проведат двуразови занимания на Спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“. Душан Керкез ще направи официален дебют начело на „канарчетата“ в събота от 20:00ч. на „Хювефарма Арена“.

banner

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved! | Powered by Next to Space