Акрапович: Има сериозен интерес към наши играчи

Старши треньорът на Локо Пловдив Бруно Акрапо­вич потвърди, че има инте­рес от чуждестранни клубо­ве към играчи на тима. "То­ва е съвсем нормално след доброто представяне. Ко­гато работиш усърдно и гледаш само напред, а не на­ляво или надясно, и нещата се получават. Когато има нещо конкретно, ще го обя­вим.

Това са нормални про­цеси, когато даден футболист се представя добре да бъде харесан и клубът да го продаде, за да изкара пари. Говоря по принцип. Все още не мога да споделя имена, защото шампионатите в тези страни не са завърши­ли. Работим и по селекцията. Постоянно гледаме играчи. Близо сме до един футболист, но тук не мога да кажа повече конкретика. Хубаво е, че Милош Петрович и Йосип Томашевич остават. Другата седмица трябва да подпишат своите договори", каза босне­нецът пред "Тема Спорт".

"Остават ни три двубоя, в които се надявам да взе­мем максимума от точки. Това, че се класирахме за Ли­га Европа, не значи, че от­писваме шампионата. Още не мога да кажа дали ще имаме лагер преди новия се­зон, защото ни предстои и финал за Суперкупата. Си­туацията е леко комплици­рана, но ще гледаме да изи­граем две-три контроли", каза още Акрапович.

Днес той няма да може да разчита срещу Берое на наказаните Мартин Луков и Бирсент Карагарен. Кон­тузен пък е Лукас Масоеро, който ще получи почивка.

Banner 468 x 60 px