Феро: Извинявам се на феновете за тази продукция!

Може би има причини, които могат да се нарекат обективни. Натрупана умора, отпадането от ЦСКА, някои съдийски неточности. Не съм от хората, които се оплакват. Поемам отговорността за своите действия, защото аз съм човекът който е поел да води отбора с тези играчи. Това каза треньорът на Ботев Ферарио Спасов след загубата от Арда.

"По време на пандемията загубихме нашия облик. Някои мачове трябва да ги изиграем по- агресивно. Не може в няколко мача да нямаме жълт картон, да няма единоборства.

Апатията се е настанила в редиците на отбора и е много трудно. Разочарован съм, по този начин не може да се продължава. С тези момчета ще завършим сезона, но аз няма да оставя нещата така.

За пореден мач създаваме твърде малко положения. Получихме гол след колективна грешка.

Ще имаме проблеми до края на сезона. Дано успеем през следващия сезон да направим така отбора, че да не срещаме тези проблеми.

Натежават ни и съдийските грешки- кристален гол с Ботев Враца, Лудогорец ни изравнява от 2 метра засада. Това не са спорни, а чисти положения. Това натежава и усилва напрежението в отбора", заяви Феро.

"Искам да се извиня на феновете за продукцията, която показваме. Няма как да сме отписали баража за Лига Европа. Ще се опитаме да стигнем до там. Вутов се контузи на полувремето. Андерсон е с контузия от вчера", добави Феро.

Banner 468 x 60 px