Участъкът на бул. „Шести септември“ от кръстовището с ул. „Владивосток“ до бул. „Свобода“, където ЕВН извършва ремонт и рехабилитация на разпределителен топлопровод, остава затворен за движение до 7 септември включително.

Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“, като припомниха, че се предвиждаше отсечката да бъде отворена на 5 септември.
Дотогава остава в сила и временният маршрут на автобусна линия №17 от градския транспорт в посока ЖР „Тракия“ – кв. „Прослав“, както следва: спирка №314 – бул. „Шести септември“, ляв завой по ул. „Владивосток“, десен завой по продължението на бул. „Свобода“, ляв завой по бул. „Шести септември“, спирка №470 – Зоологическа градина, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема. В обратна посока маршрутът не се променя.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!