Destiny

Крушарски: Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно

Финансовият благодетел на "смърфовете" коментира по неподражаемия си начин, горещите теми около клуба в предаването на ТОПСПОРТ и SportCafe "Топ прогнози"

 Бизнесменът направи анализ на полуфиналната битка-реванш с Левски, говори относно шанса на пловдивчани да спечелят отново Купата на България и колко "дълбок" е неговият джоб, за да се бори с Лудогорец за шампионската титла през следващия сезон.

"След възстановяването на първенството, се знаеше, че ние сме един от претендентите за Купата. Доволен съм от резултата срещу Левски. Трябваше да им вкараме поне някой гол, за да затвърдим това, което очаквахме.

Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари!?

Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси, няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам.

Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път.

Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови!

Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд). Гонзо и Бруно Акрапович се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря!

Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска", сподели Крушарски.

 

Banner 468 x 60 px