Резултатите от кръвните проби на шофьора, убил дете на пешеходна пътека в центъра на София, са потвърдили наличието на над 2 промила алкохол, предава NOVA.

37-годишният водач П.Т. е задържан. Няма все още няма повдигнати обвинения, но това ще се случи до края на деня. От Софийска градска прокуратура уверяват, че ще поискат първоначално задържане до 72 часа, а след това постоянен арест. По данни на МВР мъжът има четири предходни нарушения, за които са му съставяни актове. Тестът за дрога на водача, направен на място, е отрицателен.

Инцидентът стана малко след 21 часа в събота в района на кръстовището на улиците “Г. С. Раковски” и “Цар Иван Шишман”. Лекият автомобил минава с висока скорост въпреки знака за пешеходна пътека.

banner

Няма данни 15-годишното момчеда е изскочило внезапно на пешеходната пътека. Колата го е влачила около 100 метра преди да спре, твърдят очевидци от съседно заведение.

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!