Румен Радев с нов упрек към управлението на България. Той изрази съмнение, че държавата се управлява задкулисно.

„Няма значение какво говори Николай Денков, важно е какво вършат Асен Василев, Бойко Борисов, Делян Пеевски и бащата на Кирил Петков. Все по-ясно за всички е, че държавата се управлява задкулисно. Точно затова коалицията не чува гласа на хората. И по отношение на смяната на националния празник, на „Шипка” заявих, че 3 март е „червената” линия на народното търпение и ние ще защитим историята, достойнството и бъдещето си от тези посегателства с всички демократични средства”, допълни държавният глава, предава Nova.

„Цените растат, скандалите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически МВР и службите, за да се окопаят във властта””, заяви президентът в Неделино.

banner

Той коментира и скандала около главния секретар в оставка Петър Тодоров.

„Уважавам мотивите на г-н Тодоров. Това е поредният достоен професионалист, който е принуден да напусне от управляващите, които искат да превземат местната власт чрез МВР и да използват службите за тясно партийни, а и лични цели”, заяви Радев.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!