Петков в Давос: Ако действаме заедно, ще постигнем енергийна независимост и по-зелена икономика

 Можем да бъдем оптимисти за следващото десетилетие, ако вземем предвид поуките от изминалите 10 години, заяви министър-председателят Кирил Петков в изказването си по време на дискусията „Изгубено десетилетие?” в рамките на Годишната среща на Световния икономически форум в Давос.

Съпругата на Кирил Петков с нов гаф

Съпругата на премиера Кирил Петков - Линда Петкова, сътвори гаф, като показа, че не знае къде се намира и къде точно е бил приемът на президента Румен Радев за 24 май, пише Блиц

Район „Централен“ организира кампания за събиране на опасни отпадъци

Район „Централен” организира кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата. Инициативата ще се проведе на 26.05.2022 г. (четвъртък). Гражданите могат безвъзмездно да предават тези отпадъци от 10:00 до 16:00 ч. в мобилен пункт на паркинга  зад ресторант „Стадиона” (магазин „Т Маркет”) на бул. „Шести септември”.

Заместник кметът Пламен Райчев провери проблемите при изкопните дейности на „Брезовско шосе“

Поредна инспекция на дейностите по улица „Брезовско шосе“ направи заместник кметът по строителство и инвестиции Пламен Райчев. Ремонтът на улицата е по „Интегриран проект за водите на град Пловдив – Етап 1“ - позиция 3 и трябва да завърши до април 2023 година.

Захариева: Петков е нервен, поел е ангажимент към САЩ за РСМ

Не за първи път има сигнали от премиера, че е готов на компромис без РСМ да направи нищо. Той поиска КСНС без да е запознал никой дали има напредък. Това каза в кулоарите на парламента пред Nowa News бившият външен министър и депутат от ГЕРБ Екатерина Захариева.

Мика Зайкова: Мерките са хаотични, намирисва ми на социализъм

"Българите ще се затрудняват да си плащат увеличаващите се цени на енергийните ресурси. Парното, тока и вода ще се вдигнат. Антикризисният пакет показва, че не борим инфлацията, а се мъчим да компенсираме последствията от нея със закъснение. В мерките има хаос, но не и фокус. Намирисва ми социализъм". Това заяви икономистът Мика Зайкова за "Твоят ден" по NOVA NEWS.

Балабанов: Няма нужда от КСНС, всичко е пределно ясно по темата с РСМ

"За мен няма нужда от КСНС, защото всичко е пределно ясно по темата. От Македония сами засилват негативизма и правят по-сложен казуса с вдигането на ветото. Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

Реконструираната детска кухня към ДЯ „Детски смях“ отваря врати на 13-ти юни

Реконструираната детска кухня към Детска ясла №17 „Детски смях” на ул. „Весела“ №30, в която е монтирано напълно ново кухненско обзавеждане и оборудване, отваря врати на 13-ти юни, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. 

Работната група, начело на БСП – Пловдив, разясни каква е ситуацията в Градската организация на социалистите

Във връзка с протеклите събития в градската организация на БСП – Пловдив, работната група, назначена с решение на Националния съвет на партията, разясни моментната ситуация в пловдивската структура.

Студентите на ВМРО подариха книги на десетки пловдивчани

 Днес на няколко места в Пловдив млади хора раздаваха безплатно книги на български автори  в чест на  празника на славянската писменост. Инициативата е на студентската организация на ВМРО и цели запазване и разпространяване на българската писменост и култура. Сред раздаваните творби беше и биографията на революционера Гоце Делчев.

Banner 468 x 60 px