Destiny

Кметът инспектира ремонтите на площад "Централен"

"С усилени темпове тече реконструкцията на площад „Централен“. Обновяването е на цялото площадно пространство и в подлеза на улица „Гладстон“. Повече от десетилетия на тези два възлови за града обекти не са правени ремонти", похвали се кметът на града Иван Тотев .

Корнелия Нинова: Не се връщаме в парламента

Не се връщаме в парламента, тъй като условията ни не са изпълнени, категорична бе соцлидерката Корнелия Нинова на извънредна пресконференция. Едно от условията беше машинното гласуване.

Канят пловдивчани да тестват машинното гласуване

Днес областният управител Здравко Димитров се срещна с инж. Александър Чобанов, ръководител на Националното училище по роботика, който е един от създателите на българските машини за електронно гласуване. Двамата обсъдиха провеждането на образователна кампания „Пловдив се учи да гласува“, която ще се проведе на 23 и 24 февруари в сградата на Областна администрация – Пловдив.

След реконструкцията на площад "Централен" връщат художниците, книгите - не

Няма абсолютно никакви пречки със собствениците на частния имот на площад "Централен". След решението на ОбС нямаме проблем и сме стартирали процедура за закупуването на имота, обяви кметът Иван Тотев, предаде репортер на PlovdivNews.bg

Отново горя тютюнев склад в Пловдив

Отново горя тютюнев склад в Пловдив. Сигнал за пожара в тютюнев склад зад Автогара Юг, до бензиностанция, е постъпил тази сутрин, малко след 10.00 часа.

В "Северен" канят на среща с полицията

Кметът на Район “Северен” приканва всички граждани на района, които имат желание, да заповядат утре, на 19.02.2019 г., от 14 ч. в сградата на кметството /с адрес бул. “Цар Борис III Обединител № 22А/ на среща на обществеността със служители на Трето РУ – Пловдив и администрацията на Район “Северен”.

Десетки нови дървета и стотици храсти обогатяват зеленината по бул. „Княгиня Мария Луиза“

С нови 1420 храста и над 50 широколистни и иглолистни дървета се обогатява растителността по бул. „Княгиня Мария Луиза“, съобщи директорът на ОП „Градини и паркове“ Стоян Алексиев. Озеленяването е част от проекта за благоустройството на централната градска зона по оперативна програма „Региони в растеж“.   

Banner 468 x 60 px