Ивайло Старибратов: Бетонният мост да не затваря за ремонт до отварянето на пробива под Централна гара

Кандидатът за кмет на ПП-ДБ Пловдив Ивайло Старибратов заяви, че Бетонният мост, който свързва центъра на Пловдив с район Южен, може да бъде затворен за кратко време с цел ремонт само след отварянето на пробива под Централна гара.

Парламентът ще обсъди споразумението между премиера, депутати и синдикати в сектор енергетика

Парламентът ще обсъди на извънредно заседание утре проект на решение за одобряване на Споразумение между министър-председателя, представители на Министерски съвет, народни представители и представители на синдикалните организации в сектор енергетика.

"БСП за България“ откри предизборната си кампанията под мотото „Повече за Пловдив!“

„БСП за България“ откри предизборната си кампанията за града под тепетата с мотото „Повече за Пловдив!“. Събитието се състоя в понеделник, 2 октомври, в емблематичната зала "Съединение" на Регионалния исторически музей. На него присъстваха граждани, членове и симпатизанти на партията.

БСП: Срещата между управляващи и протестиращите миньори е пълен провал

Срещата между управляващи и протестиращите миньори е пълен провал. Целта на организаторите ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС не е решаване на проблемите на хората, а имитация на разговори, сваляне на напрежението и смачкване на протеста. Както излъгаха работниците преди две седмици пред МС и ги отпратиха, така ги лъжат и днес. Това се казва в позиция на БСП:

Костадин Димитров, ГЕРБ: Написаха ми- За всички години в политиката не се промени, не втвърди сърцето си, не остави човек в беда

Г-н Димитров, опишете се накратко като човек и политик?
-Добър пловдивчанин може би. Скоро получих книга с послание, което гласеше: За всички тези години в политиката ти не се промени, не втвърди сърцето си, не остави човек в беда. Това ми се иска да ме олицетворява.

Музикаутор: Партиите да уредят авторските права за вота

Организацията на автори и композитори МУЗИКАУТОР поиска в отворено писмо всички партии и кандидати на предстоящите избори да уредят авторските права за музиката, използвана в предизборната кампания за общински съветници и кметове.

Ограничават движението по „Коматевско шосе” заради събитие на базата на Ботев

Изцяло или поетапно от 17 до 18 ч. днес ще се спира движението на пътни превозни средства, включително на градските автобуси, в участъка на „Коматевско шосе” от Околовръстното до бул. „Александър Стамболийски”, както и по ул. „Захаридово”. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта”.

Тошко Йорданов: Икономическа полиция звъни на представители на протестиращи на срещата в парламента

Докато текат разговорите между политическите партии и представителите на протестиращите, Икономическа полиция звъни по телефоните и привиква представители на протестиращи. Това каза председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, който даде брифинг в парламента.

Славчо Атанасов: На изборите ГЕРБ “държат” химикалките, ПП-ДБ - кодовете. Да защитим вота на пловдивчани

Коалиция “Съединени за Пловдив” и кандидатът за кмет Славчо Атанасов призоваха политическите партии и коалиции в града да се включат в споразумение за провеждане на коректна предизборна кампания и честни избори.

Banner 468 x 60 px