Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев остана доволен от спечелената точка срещу ЦСКА 1948. Пазарджиклии стигнаха до равенство 1:1 срещу “червените”, въпреки че от 21-ата минута играха с човек по-малко след червения картон на Мартин Михайлов.

“Поздравявам момчетата за спортния дух и характер, който показаха. Лесно допуснахме гола, но се радвам, че с човек по-малко бяхме по-активни и контролирахме ситуацията. Създадохме две-три чисти положения, при които трябваше да отбележим задължително.

Трябва да сме готови за такъв тип ситуации. Това е важно за един отбор, който иска да надгражда.

banner

Ще направим по-сериозни прегледи за състоянието на Хамдиев. Понесохме тежки удари като изражение в картони. Имаше много фалове на противника, които заслужаваха картони. Единствените наказани бяхме ние. Това прави впечатление.

Очаквам още по-добър Хебър и с всеки мач да играем все по-добре. Ботев (Пловдив) ще има седем дни да се подготви за мача, а ние само четири. Не ми се струва, че тази програма е справедлива. Това нещо е много важно, когато се прави календарът. Надявам се това да бъде регулирано.

Благодаря на феновете и на Хебър, и на ЦСКА 1948. Това е едно признание, което показват. Това означава, че сме си свършили добре работата. Аз, заедно с целия треньорски щаб и футболистите”, каза Пенев.

 

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!