Овен

Понеделник блести с особен успех за Овните. Ангажирани сте с парични въпроси. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Щастливи числа: 26,13,44,45,11,7

banner

Телец

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Утре определено не Ви е ден за харчене. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Утрешният ден не е благоприятен за изяви в професионален план, внимавайте също да не попаднете в конфликтни ситуации в партньорските си отношения. Утре не се обаждайте първи на любимите хора. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Щастливи числа: 24,3,28,33,4,34

Близнаци

Понеделник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Щастливи числа: 15,0,38,26,13,17

Рак

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Утрешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Щастливи числа: 33,32,29,3,17,13

Лъв

В понеделник не се претоварвайте. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Добра работа ще свършите, ако се обърнете навътре към себе. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Щастливи числа: 14,21,1,3,30,41

Дева

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утрешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Понеделник е изключително благоприятен ден, който ще Ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Щастливи числа: 27,7,2,23,33,24

Везни

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Везните. Утре не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Обърнете внимание и на хората в дома си. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Щастливи числа: 20,9,24,44,33,1

Скорпион

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Грижете се за спокойствието си. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Бъдете деликатни, но твърди.

Щастливи числа: 40,29,11,18,6,4

Стрелец

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Щастливи числа: 13,2,18,29,9,24

Козирог

Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. Ако дотогава не сте започнали нова работа, не напускайте старата – трудно ще намерите нещо подходящо. И Козирозите разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете дипломатични и тактични, Козирози.

Щастливи числа: 3,31,41,5,30,46

Водолей

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Използвайте методичността си, за да покажете на останалите, че работата може да се върши и без нервничене и мръщене. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Късметът е с Вас и в любовта. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Щастливи числа: 0,16,31,36,32,34

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Понеделник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Щастливи числа: 35,24,11,21,20,19

Социални мрежи

Най-новият информационен портал в Пловдив – Plovdivnews.bg, има амбициите да върне нормалните отношения между медия и читатели, без истерични заглавия и крясъци в онлайн пространството, а в бъдеще и на страниците на един истински вестник за Пловдив и региона.

Полезни връзки

Имате новина? Изпратете ни я на: [email protected]

избор на редактора

последни новини

@ Copywrite 2024 Plovdiv News | All rights reserved!